Om mig


  • Malene Sandfeld.

  • Gift, to børn.

  • Født, opvokset, uddannet og altid bosiddende på Frederiksberg.

  • Arbejder som lærer på Frederiksberg.

  • Otte år i Frederiksberg Kommunalbestyrelse, indvalgt for Konservative. 

 

Frederiksberg i blodet

Jeg er født, opvokset og uddannet på Frederiksberg. Jeg har gået i på Skolen på la Cours Vej, spillet badminton i FBK og håndbold i Ydun. Min studentereksamen tog jeg på Frederiksberg Gymnasium og min lærereksamen fra Frederiksberg Seminarium.

Jeg er døbt, konfirmeret og viet i Solbjerg Kirke, hvor også mine og min mand Christians børn er døbt. Snart skal det ældste barn konfirmeres samme sted.

Frederiksberg er i mit DNA og jeg brænder for vores dejlige by og borgerne i den. Der er mange dejlige steder i landet, men ingen andre steder føler jeg mig hjemme. Frederiksberg har det hele.

Min baggrund

Jeg er lærer og har været det i mange år. Lærer med hjertet. Jeg underviser i tysk, historie, samfundsfag og dansk.

Noget af min sparsomme fritid har jeg investeret i en række moduler af diplomuddannelsen i offentlig ledelse.

Før min læreruddannelse var jeg stewardesse i SAS i en årrække. Forud for årene i SAS arbejdede og boede jeg i USA, Italien og Spanien som rejseleder og sportsinstruktør. På Lanzarote arbejdede jeg som surfinstruktør og brugte mange timer på Atlanterhavets bølger. Det var da også gennem denne sport jeg mødte min mand, som jeg nu er gift med og har to dejlige drenge med.

På den ene eller den anden måde, har mit virke altid været i nær kontakt med mennesker.

Politiker

Kommunalpolitik har været en del af mit liv næsten altid. Min far var medlem af Frederiksberg Kommunalbestyrelse i 12 år. Også som Konservativ. Han er i dag pensioneret fra et livslangt virke som lærer.

I 2005 blev jeg indvalgt i Frederiksberg Kommunalbestyrelse for Konservative. Jeg blev indvalgt igen i 2009 og sad frem til sidste valg, hvor jeg traf en beslutning om at ikke at genopstille. Jeg havde travlt med at passe min familie. Min mand rejste meget og vores to drenge havde brug for mig.

At blive valgt

Nu er det tid igen. Børnene er blevet ældre og jeg savner at være aktiv i politik og håber inderligt, at I vælgere vil pege på mig som medlem af Kommunalbestyrelsen.

At blive valgt af jer er en kæmpe tillidserklæring, som skal behandles med den største ydmyghed. Jeg vil behandle mit eventuelle mandat med stor respekt og taknemmelighed.

For det Frederiksberg vi holder så meget af

Jeg vil kæmpe for mine mærkesager og for enhver sag, der gavner enhver borger i byen. Jeg vil kæmpe for at udvikle og for at bevare det særlige, vi har. Det helt særlige der gør, at så mange mennesker drømmer om at bo netop her i vores dejlige by.

Jeg vil kæmpe for det Frederiksberg, vi holder så meget af.